Lions Odense Svanen

AnsøgningsskemaMalebogOm klubbenKontakt os!Ebola bekæmpelseUngdomslejreHCA Billeder

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Ansøgningsskema
Ansøgningsskema til udfyldelse ved donationer se faneblad foroven!

Klik her for besøge Nextwave

Hvad er Lions?

•·                 Verdens største NGO. Lions er til stede i mere end 200 Lande og har 1,3 millioner medlemmer.

L        Lions har sæde i FN´s generalforsamling og var med da FN´s charter blev udarbejdet.

•·              Blev i 2007 kåret som verdens mest effektive NGO-organisation.

•·             Lions er en ikke-politisk og ikke-religiøs funderet organisation.

•·             Lions bygger på faste etiske regler både i forholdet mellem klubberne og mellem medlemmerne.

•·               I katastrofeområder kan akut hjælp være doneret inden for få dage.

•·                 SYN FOR ALLE. Lions har siden 1925 været "De blindes Riddere"

o   Lions har opfundet blindestokken.

o   Lions har arbejdet intensivt med at få trænet førerhunden til blinde.

o   Sight First har sikret 94 millioner mennesker synet, ved bla. operation for grå stær, behandle flodblindhed og givet d-vitamin til børn. Har i 2012 startet 22 nye initiativer for 4,75 mill. USD, der bla. skal støtte oplysning om, og behandling af diabetesrelateret blindhed.

•·

ONE SHOT - ONE LIFE.

Samarbejder med "Bill Gates Fundation" om vaccination af 157 millioner børn imod mæslinger.

De første 41 millioner er allerede vaccineret. Hver vaccination koster 1 USD.

•·                 Træplantnings-projekt

Lions international fik i  2011-12 fik plantet 13 millioner træer over det meste af verden.

•·              Holdning og handling.

Et uddannelsesprogram, der hjælper med at undgå mobning, undgå narkotikamisbrug og lærer børnene at behandle andre med respekt.

I 2012-13 skal 50.000 elever i 72 lande igennem programmet, herunder i 23 nye lande.

I Danmark her mere end 3800 kursister været igennem Lions-programmet.

Ungdoms-udveksling

Lions Danmark sender årligt 100-125 unge på Lions-ungdomslejre i hele verden.

0 % i administrationsomkostninger!

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark